Nieuwe LED lichtmasten voor zaterdagclub Blauw-Wit W

Westknollendam- Wellicht kent u het verhaal nog van 22 oktober, windkracht 7 en de witte tent die naast de kantine op het mini trapveldje stond die de lucht invloog. Vorige week stormde het wederom en liep de windkracht op tot stormachtig, weer tegen windkracht 7 aan en waren dan nu weer de lichtmasten de grond uitgewaaid? Gelukkig niet en hadden de medewerkers en vrijwilligers de boel nu zelf in de hand. Een nieuwe lichtinstallatie op het B veld werd geplaatst. Nieuwe palen van maar liefst 15 meter hoog in plaats van de eerdere oude die tot 12 meter hoogte reikten. En alle lampen zijn van LED zodat aan alle KNVB eisen kan worden voldaan waar het gaat om officiële avondwedstrijden. Kortom zaterdag voetbalclub Blauw-Wit W is klaar voor de toekomst.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl