Stormschade aan ‘corona’ tent bij Blauw- Wit W

Westknollendam- Onstuimig weer was het vanavond en de brandweer moest eraan te pas komen. De tent die vorige maand door voetbalvereniging cvv Blauw-Wit W werd aangeschaft en geplaatst op de mini arena, steeg vanavond leyterlijk op. Het is zeer zacht weer met een temperatuur van rond de 18 graden, maar door een vrij krachtige tot aan zee stormachtige zuidwestenwind ook onstuimig. In de kuststreken zijn windstoten van 80 tot 100 km per uur mogelijk. Niet zo heel verwonderlijk dat de tent die waarschijnlijk niet stevig genoeg was gemonteerd, de lucht in vloog. Geschrokken zijn ze in Westknollendam wel. De verzekering zal de stormschade niet dekken.
In de loop van de avond neemt van het zuidwesten uit de wind af maar het kwaad in Westknollendam is al geschied. Er zijn geen gewonden gevallen maar de schrik bij de club zit er flink in en vooral de penningmeester zal balen van de geleden schade.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl