Afscheid met teamyell voor Cromtigers-coach Michael Pommerel

Assendelft – Het zou zaterdag 17 oktober zijn laatste wedstrijd zijn als coach bij honkbalclub Cromtigers in Assendelft, meteen ook de laatste competitiewedstrijd van het honkbalseizoen. Een mooi moment om coach Michael Pommerel in het zonnetje te zetten. Helaas gooide corona roet in het eten.
De competitie werd gestaakt en een alternatief plan werd bedacht. Zaterdag om 16.00 verzamelden ouders en spelers zich bij de honkbalclub in Assendelft. In colonne reden ze met versierde auto’s en fietsen langs het huis van hun coach. Zijn aspirantenteam bracht Pommerel een laatste teamyell op de stoep voor zijn huis in Krommenie. En er waren cadeaus voor de scheidende coach als dank voor 22 jaar clubliefde en coaching.
Michael speelde zelf jarenlang in het eerste team van Cromtigers en werd daarnaast in 1998 ook coach. En na zijn actieve spelersperiode bleef hij in die rol de club trouw. De laatste zeven jaar coachte hij één en dezelfde groep jongens bij Cromtigers en zag hen opgroeien van pupillen naar aspiranten. Het nieuwe honkbalseizoen in 2021 start dus voor Pommerel ‘aan de andere kant van het hek’ als één van de ouders. Hij draagt het stokje over aan een nieuwe coach, maar tevens oude bekende van de club: Arjan Zuiver.
Foto onderschrift: De vertrekkende Cromtigers-coach werd afgelopen zaterdag spontaan thuis verrast door zijn jeugdteam. Foto: Angelina Carol

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl