‘Ik doe dit wel, maar voor wie eigenlijk?’

Oostknollendam- ‘Ik doe dit wel, maar voor wie eigenlijk?’ Dat riep “bordeneur“ Car onlangs uit.
Het Oostknollendammer erelid houdt al jaren trouw het standenbord in de kantine bij. Maar daar komt nu al weken niemand. Bijgaand toch een foto van het bord zodat de volgers van Voetbalinzaanstad.nl toch kunnen zien dat vv Knollendam, misschien wel een beetje tegen verwachting in, de nodige punten bij elkaar heeft gesprokkeld in de vierdeklasse zondag. Winst in de uitwedstrijd tegen sc Purmerland en een verdienstelijk gelijkspel in Oostknollendam tegen streekgenoot ZVV Zaandijk brengt het totaal op vier punten.
Voorlopig alleen tennis bij omni-club Knollendam
Normaal is het een en al bedrijvigheid op het sportpark. Vooral in het weekend. Maar ook doordeweeks. Op dinsdag- en donderdagavond met trainende voetballers onder leiding van Andy Huitema. En op vrijdag natuurlijk, de doorgaans drukbezochte clubavonden van KnolBoules. Maar dat is allemaal even voorbij, vanwege de sinds dinsdag jl. geldende ‘gedeeltelijke lockdown’. Voorlopig voor vier weken, tot 10 november. Maar misschien wel langer. Alleen tennis valt (nog) niet onder de verboden regels. Ook dubbelen. Daarvoor geldt de regel dat sporten met maximaal 4 personen mag, mits iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar blijft.
Ook de Jaarvergadering van vv Knollendam is uitgesteld. Normaal zou die in oktober/november plaatsvinden. Maar nu even niet, vanwege corona. Nu pas zodra het weer veilig kan. Kortom, ook in Oostknollendam moet met omdenken maar het verlangen naar de bal blijft!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl