KNVB-bekerduels amateurclubs naar begin december

Zaanstad- Het KNVB-beker toernooi kan doorgaan, zo kreeg de voetbalbond te horen bij navraag bij het ministerie van VWS. Bij deze wedstrijden zijn amateurteams betrokken. Deze duels worden uitgesteld naar begin december omdat bij de amateur verenigingen de komende weken niet in groepsverband getraind kan worden. De eerste duels stonden op de agenda voor dinsdag 27 oktober.
Overigens is het nog niet zeker dat de amateurverenigingen die zich hebben geplaatst voor het hoofdtoernooi, dat zijn er 26 in totaal, ook daadwerkelijk in de beker in actie zullen komen.
De KNVB liet weten dat als de nieuwe coronamaatregelen verlengd worden en er op 1 en 2 december nog niet gevoetbald kan worden, deze clubs uit het bekertoernooi gehaald worden.
De eredivisie, eerste divisie en het bekertoernooi in het zaalvoetbal komen wel stil te liggen, zo kregen de betrokkenen van de KNVB deze week te horen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl