“Jasper Konijn wint beker op verjaardag tijdens tijdelijke “ laatste training”

Westknollendam- Dinsdagavond stond er voor zaterdag vierdeklasser cvv Blauw-Wit W nog een training op de planning die nog volgens de oude regels mocht worden afgewerkt. Hoofdtrainer Pieter van Netten en Robert Venbroek kozen voor een individueel toernooi, waarbij je elk wedstrijdje met een ander team stond. Zo verzamelde je punten en kwam er uiteindelijk een winnaar uit de bus met de meeste punten!
Hoe leuk is het dan dat de jarige Jasper Konijn er met de beker van door gaat.
Nogmaals gefeliciteerd, blijf allemaal gezond en hopelijk kunnen we snel weer trainen en wedstrijden spelen. VOor de meeste Zaanse clubs zijn de laatste trainingen inmiddels een feit. De meeste voetballers vrezen voor een langere periode dan 4 weken maar hoop doet leven geldt voor alle Zaanse voetballers.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl