Remise vv Assendelft in thuisduel met hooggeklasseerde SDZ

Assendelft- Zondag eersteklasser vv Assendelft heeft een zwaar bevochten punt gehaald tegen het sterke SDZ. SDZ had de openingswedstrijd van het seizoen met 0-3 van Fortuna-Wormerveer gewonnen dus dat
zegt de Assendelvers genoeg.
Na ongeveer een kwartier voetballen kreeg een speler van SDZ een rode kaart na een slaande beweging tegen Sven Talsma. Ondanks de numerieke meerderheid was het SDZ dat het meeste in de aanval was, zonder dat ze veel kansen kregen. Nikos Reklitis schoot een vrije trap over het doel en even later schoot hij hard tegen de paal. In de tweede helft kwam Assendelft er wat meer uit. Een doelpunt van Robin Herle werd afgekeurd vanwege buitenspel. Een voorzet van Jimmy Glas werd net op tijd weggehaald door verdediger Henry Opoku van SDZ. Deze verdediger speelde vorig seizoen nog derde divisie bij OFC. Christiano Peters leek vlak voor tijd de 1-0 te maken maar ook nu zat er een verdediger tussen. De laatste minuten van de blessuretijd (8 minuten) speelde vv Assendelft met 10 man omdat Jordy Opdam geblesseerd uitviel en er al drie keer was gewisseld.
Doelman Jorrit van Hoolwerff wist zijn doel schoon te houden en na vier uur om 16:01 klonk het voor
vv Assendelft bevrijdende eindsignaal. Een mooie opsteker voor de ploeg en het eerste punt in dit nog
jonge seizoen.
vv Assendelft: Jorrit van Hoolwerff, Sven Talsma, Jordy Opdam, Syb Visser, Patrick de Vries (75. Jacob de Vos), Niels van der Woude, Nikos Reklitis (70. Christiano Peters), Jessy de Heer (80. Niek Josten), Mike Jalink, Robin Herle, Jimmy Glas

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl