Telstar ongezien de beste, en de warmste!

Velsen-Zuid- Het zal u niet ontgaan zijn. Door de ontwikkelingen rondom het covid-19 virus is er besloten om de komende periode geen publiek toe te laten in de stadions en bij het amateurvoetbal.
Een maatregel die alle voetballiefhebbers treft, maar wij zijn ons bij de Witte Leeuwen bewust van het feit dat wij er met zijn allen aan willen meewerken om het virus gezamenlijk te verslaan.
De maatregelen treffen Telstar vooralsnog met één thuiswedstrijd welke zonder publiek zal worden gespeeld. Op zaterdag 10 oktober ontvangt Telstar TOP Oss in Velsen-Zuid.
Eerder dit seizoen brachten wij u Telstar ongezien de beste, en daar voegen wij nu een nieuw hoofdstuk aan toe. Vanaf nu starten wij met virtuele kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen TOP Oss.
Voor slechts 1,63 euro bemachtig jij een kaartje en mag jij je officieel toeschouwer noemen van de wedstrijd waar je toch eigenlijk niet bij mocht zijn. Maar jij, jij was er toch een soort van bij.
Met een uitverkocht Telstar stadion hopen wij de spelers een extra boost te geven, maar hopen wij vooral om hen een steuntje te geven die dat nodig hebben. Bij elke thuiswedstrijd die zonder publiek gespeeld wordt zullen wij een sociaal doel aan de actie verbinden. 100% van de opbrengsten zal naar het gekozen doel gaan waarmee jullie zowel de Witte Leeuwen als het betreffende goede doel steunen.
‘De Witte Leeuwen hebben -betrokken en onverschrokken- hoog in het vaandel staan’, vertelt algemeen directeur Pieter de Waard. ‘Met de voortzetting van -Telstar ongezien de Beste- onderschrijven wij onze uitgangspunten.’ Afsluitend meent hij dat: ‘Samen met Telstar een goed doel steunen een ideale manier is om je warme voetbalhart niet alleen betrokken maar ook onverschrokken te laten zijn.’
Over het eerste goede doel hoefde Pieter niet lang na te denken. “De vader van onze medewerker Dennis, Piet, is ernstig ziek. Piet is al meer dan 30 jaar pleegvader geweest voor veel kinderen en zou nu graag nog het een en ander met zijn gezin willen doen. Via onze actie hopen wij voldoende geld binnen te halen om Piet, de pleegkindjes en de rest van het gezin nog een mooie tijd te bezorgen. Het grijpt ons erg aan binnen de club.”
Hoe kunt u bijdragen?
Vanaf nu is de verkoop voor deze unieke wedstrijd gestart. Via www.telstarfanshop.nl kunt u zoveel kaarten kopen als u maar wilt voor slechts 1,63 euro per stuk. Naast dat u het goede doel steunt, maakt u ook kans op unieke prijzen. Een gedragen wedstrijdshirt, een Fox Sports goodiepakket maar ook zullen wij vijf supporters uitkiezen die digitaal bij de voorbespreking zullen zijn en één supporter neemt zelfs digitaal plaats op de bank tijdens de wedstrijd. Typisch Telstar!
Wacht niet, ga snel naar www.telstarfanshop.nl en bestel uw kaarten. Telstar ongezien de beste, en de warmste!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl