OFC ronde verder in KNVB beker en treft MVV in volgende ronde

Oostzanerwerf- Op Sportpark Oostzanerwerf won OFC met 7-1 van zondag eersteklasser Dos Kampen. Een vreemde wedstrijd voor OFC, spelend op OSV terrein en in het uittenue.
Voor de wedstrijd, de tweede ronde van de KNVB beker, werden spelers en staf getrakteerd op een mooie vuurwerkshow van de harde kern van Dos Kampen. Na 14 minuten spelen kwamen de bezoekers op een verrassende 0-1 voorsprong. Het duurde vervolgens tot minuut 33 voor Mukhtar Suleiman de 1-1 voor zijn rekening kon nemen. Dit was tevens de ruststand. Pal na rust in de 46e minuut was het al raak voor OFC. Doelpuntenmaker van de 2-1 was Bilal el Amrani. Hij scoorde in de 63e minuut wederom (3-1) en gooide daarmee de wedstrijd in het slot.
Uiteindelijk liepen de Oostzaners uit tot een eclatante 7-1. Dat betekent dat OFC in de volgende ronde MVV zal ontvangen. Die volgende speelronde is op 26-28 oktober. De wedstrijd was middels een stream live te volgen op het youtube kanaal van de club.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl