OFC op veld buurman OSV voor KNVB bekerduel tegen Dos Kampen

Oostzaan- Een bijzondere wedstrijd voor de beker staat de voetballers van derdedivisionist OFC woensdag avond te wachten. Omdat de lichtmasten door de KNVB niet zijn goedgekeurd wijkt de club uit naar `plaatsgenoot`OSV. Het duel wordt niet in Oostzaan gespeeld maar op Sportpark Oostzanerwerf 2 in Amsterdam Noord.
OFC en DOS Kampen hebben niet eerder tegen elkaar gespeeld. Dos uit Kampen speelt in de eerste klasse D en staat daar op de achtste plek. OFC mag zich dan ook voorafgaand aan dit duel als favoriet bestempelen. De winnaar mag zich rijk rekenen met een wedstrijd tegen keukenkampioen divisieploeg MVV uit Maastricht. Hiervoor werd vorige week al geloot. De wedstrijden in de eerste ronde worden van maandag tot en met donderdag 29 oktober op de agenda. Voor OFC zijn de laatste duels redelijk verlopen maar kan er wel gesproken worden over een wisselvalligheid. De ploeg van coach Roy van der Mye verloor afgelopen zondag in blessuretijd ongelukkig met 2-3 van rksv Groene Ster uit Heerlerheide. De week ervoor won het overtuigend van OSS`20. De wedstrijd daarvoor werd nog onnodig puntenverlies geleden tegen het Hoornse Hollandia (1-1). De Oostzaners staan desondanks op een knappe derde plek in de derdedivisie B.
Het duel van woensdag avond 7 oktober is niet toegankelijk voor publiek. Daarom heeft de club vanavond een livestream gemaakt. Deze is vanaf 19:50 uur live te zien via het youtube kanaal Oostzaanse Football Club. Zodoende kunnen de diehard fans vanavond toch nog op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op Sportcomplex Oostzanerwerf.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl