Nog steeds geen voetbal bij Sporting Krommenie mogelijk

Krommenie- Maandag en dinsdag werden de Zaanse voetbalclubs getroffen door enorme hoosbuien. Diverse sportcomplexen stonden in zeer korte tijd geheel onder water. Dat er niet getraind kon worden was voor iedereen logisch. Nu lijkt de situatie aanzienlijk verbeterd, maar is dat helaas niet. Dat betekent dat er woensdag avond in Krommenie bij de plaatselijke voetbalclub Sporting Krommenie nog steeds niet kan worden gevoetbald. Dit terwijl er vrijdag avond al 35+ 7 tegen 7 veteranen voetbal wordt gespeeld. Maar erger nog; de teams kunnen op dit moment nog steeds niet trainen.
Hoewel de sloten weer redelijk op niveau zijn blijken de velden nog veel water te bevatten. De drainage moet zijn best doen, maar is op dit moment niet bij machte dit naar behoren te doen. Dat is zeker in Krommenie het geval.
Wie nu de velden zal betreden heeft het idee op een springkussen te staan. Om beschadiging van de dure kunstgrasmatten te voorkomen zijn alle trainingen tot nader orde afgelast.
Tijdens de enorme regenbuien zijn er problemen met de pomp, deze weigerde verdere medewerking. Aan dat leed wordt momenteel gewerkt maar dat maakt het afvoeren van al het water nog steeds tot een hels karwei. Vandaar dat er ook vanavond niet steeds niet getraind kan en mag worden.
Bij Fortuna in Wormerveer waren dezelfde problemen gaande. Die hebben het lek weer boven. Daar bleek een pomp te zijn doorgebrand.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl