Met Blaise Pascal College 24 uur roeien voor Only Friends

Zaandam – Het Blaise Pascal College organiseert in samenwerking met leerlingen van 4 & 5 havo bewegen, sport en maatschappij, dé challenge van het jaar: 24 uur roeien voor Only Friends. En ze hebben jouw hulp nodig!
Op vrijdag 9 oktober 2020 om 8.45 uur start 24 uur roeien voor Only Friends op het Blaise Pascal College. Tien roeiapparaten (boten) zullen 24 uur lang draaiende gehouden worden en de opbrengst van deze actie wordt gedoneerd aan Only Friends. De leerlingen zijn verantwoordelijk voor negen boten en zijn hiervoor opgedeeld in negen vaste groepen. De tiende boot is de verantwoordelijkheid van de docenten van het Blaise Pascal College. De boten gaan met elkaar de strijd aan.
De challenge:
– Welke boot roeit de meeste kilometers?
– Welke boot haalt het meeste geld op?
Met 150 vrijwilligers zet de stichting Only Friends zich in voor kinderen en jongeren die kampen met een beperking of chronische ziekte. Ze maakt het mogelijk dat zij kunnen sporten in een veilige en vertrouwde omgeving. Het Blaise Pascal College is een dynamische en sociale school en steunt dit initiatief. We geven Only Friends een dag lang alle tijd en energie die we hebben en vragen daarbij uw hulp! Wij willen graag zo veel mogelijk geld inzamelen voor dit goede doel.
U kunt helpen met een gift op https://supp.to/onlyfriends. Tevens kunt u een boodschap, aanmoediging of motivatie in een filmpje sturen naar bewegingsonderwijs@blaisepascalcollege.nl.
Vanwege de nieuwe Corona maatregelen roeien alleen de leerlingen en docenten van het Blaise Pascal College, zonder fysieke hulp van buitenaf. Ondanks deze extra uitdaging is ons streefbedrag 10.000 euro! Helpt u mee?
https://www.facebook.com/blaisepascalcollege/videos/790745235074376/
Ook op de website van de school:
www.blaisepascalcollege.nl is meer informatie te vinden

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl