vv Knollendam kan het niet bolwerken in Schermerhorn en doet flinke investering

Schermerhorn- Het vv Knollendam 1 van Andy Huitema verliest (6-0) van mede koploper Sporting S uit Schermerhorn, ”Het zat niet mee”, aldus trainer Andy Huitema. ”Ook wat betreft de inzet en beleving”. De ruststand in Schermerhorn was 2-0. Kort na de hervatting werd vv Knollendam een penalty onthouden. Daarna zat het er niet meer in en kon de ploeg niet voorkomen dat de bezoekers na twee eerder gewonnen duels ook het derde duel winnend wisten af te sluiten. Desondanks deed de club een `mega investering. Helaas voor hoofdtrainer Andy Huitema gold die niet als directe investering in de spelersgroep. Het gaat om een nieuwe wasmachine.Maar wel blijven de selectie spelers in frisse en schone kleding rondlopen. En ook dat is wat waard. Het was eigenlijk de bedoeling dat spelers van uitspelende teams de tas met (vuile) tenue’s mee naar huis zouden nemen. Bij toerbeurt wassen en de volgende (thuis)wedstrijd weer meenemen, zoiets. Maar dat lukte niet, is gebleken. Bijna iedereen binnen de Oostknollendammer voetbalclub brengt de vuile was terug naar de kantine. Voor de maandagochtendploeg met als gevolg: het wassen van vier volle tassen liep vast. Maar vanaf nu niet meer. Het bestuur heeft een tweede, splinternieuwe wasmachine aangeschaft. ”Prijzig, maar een dijk van een machine”, aldus een bestuurder. Daarmee hebben ze inmiddels een professionele wasserij in huis, in het werkhok. Daar staan sinds deze week nu twee super-wasmachines met daar bovenop evenzoveel drogers.
Wel was er afgelopen weekend winst voor het 3e en 4e elftal van vv Knollendam.
WSV’30 6-Knollendam 2 werd 5-0. Het derde haalde thuis tegen Limmen 7 verwoestend uit: 12-1. Evert Klos floot foutloos. Ook feest bij het vierde team van vv Knollendam. In Alkmaar werd met 1-2 gewonnen van Kolping Boys 9. Goed bezig, die ploeg van Frank. Het is maar even dat u het weet. Toch nog punten voor een van de kleinste clubs van de Zaanstreek/Wormerland.
Drie thuiswedstrijden staan er aankomende zondag 11 oktober 2020 op het programma: De meest uit het oog springende derby is die in de 4e klasse zondag tussen vv Knollendam 1-ZVV Zaandijk 1. De aftrap van dit duel is om 14 uur. Ook de overigen senioren komen in aktie: vv Knollendam 2-Assendelft 4 om 09.45 uur, WSV’30 7-v Knollendam 3 begint om 14 uur, Knollendam 4-ADO’20 6 begint om 11.45 uur.
Voorlopig zal er nog geen publiek aanwezig mogen zijn bij sportwedstrijden. Dit alles door spelbreker corona. Dat is bij vv Knollendam natuurlijk niet anders. Ook clubhuis ’t Trefpunt blijft zeker nog twee weken op slot.
Dan nog even terugkomend op de grote aankoop van de club. Er ‘Nieuwe LG-wasmachine was laatste in Nederland’. Aldus vv Knollendam voorzitter. Hij heeft het super-apparaat (geschikt voor maar liefst 17 kg was) dinsdag jl. zelf opgehaald. In Hoofddorp, bij een filiaal van Mediamarkt. De marktleider had er dus nog maar één op voorraad.
Foto: De nieuwe aankoop welke inmiddels in het werkhok van vv Knollendam is geplaatst.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl