Sc Hercules-Zaandam verspeelt kostbare punten in Egmond aan Zee

Egmond aan Zee- Zondag derdeklasser sc Hercules-Zaandam trainer Eric Heerings zag zijn ploeg tegen Egmondia met een 0-3 voorsprong aan de thee gaan. De herculieten waren een stuk sterker maar moest na negentig minuten toch genoegen nemen met slechts één punt: het werd 3-3.
Bij de Zaandammers schoten Reino Kok tweemaal raak en ook Domenico Savastano vond het net. sc Hercules Zaandam was oppermachtig en kon het zichzelf aanrekenen dat het de Egmonders in de twee helft nog langszij liet komen. Dit ondanks het feit dat doelman Terry Bosma nog een strafschop stopte.
sc Hercules Zaandam bleef de hele wedstrijd acceptabel voetbal spelen maar de gemakzucht sloeg beetje bij beetje toe. Steeds vaker kwamen spelers een stapje te laat en het doorzettingsvermogen werd minder. Iets onverklaarbaars en vervolgens begon Egmondia uit het niets te scoren. Tot twinintig minuten voor tijd leek er niets aan de hand maar in het ruime laatste kwartier dat er nog moest worden gespeeld ging het mis. Duur punt verlies waardoor de Zaandammers de goede lijn qua resultaat die het te pakken had niet kon voortzetten. Volgende week ontvangt het Sporting Krommenie en zal er weer voor de winst gegaan worden.
Egmondia-Hercules Zaandam 3-3 (0-3). Doelpunten Hercules: Kok (2), Savastano.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl