Heropende COOP Uranuslaan maakt eentweetje met Sporting Krommenie

Krommenie- Sommige leden van Sporting Krommenie zijn maandag avond wellicht al bij de grote opening van Coop Krommenie op de Uranuslaan aanwezig geweest. Vanaf maandag 5 oktober is de supermarkt weer open gegaan. Voor de eerste 250 klanten die 20 euro of meer besteedde stond er een gratis appeltaartje klaar. De hele week zijn er diverse aanbiedingen zo viel al te lezen op de pagina grote advertentie in het Zaans Stadsblad van vorige week.
Dat was nog niet alles want ook kreeg filiaal leider Taco Schoordijk een bloemetje overhandigd van Ssponsorcommissie leden Han van Soest en Nico Half van Sporting Krommenie. De twee werden onlangs benaderd door de sympathieke COOP vertegenwoordiger met de vraag of er interesse was voor de statiegeldactie.
Maandag avond is de statiegeldactie voor ballenkarren voor de jeugd van Sporting Krommenie bij Coop Krommenie Heiligeweg en de Coop Uranuslaan van start gegaan. Als klant kunt u drie maanden lang uw statiegeld flessen bij de Coop doneren aan dit doel. De grote lokale voetbal vereniging is bijzonder blij met deze mogelijkheid, die de Coop hen bood. In Krommenie hopen beide partijen op een mooie opbrengst.
Foto onderschrift: Han van Soest en Nico Half (links)en COOP filiaalleider Taco Schoordijk (rechts)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl