Door hevige regenval vanmiddag veelal geen voetbaltrainingen

Zaanstreek- Het zal niemand verbazen dat er heden namiddag niet zal worden getraind.
Vanmiddag begon het hevig te regenen in de Zaanstreek en dat doet het in de meeste plaatsen nog steeds.
Dat resulteerde in afgelaste trainingen voor de jeugd en later op de avond waarschijnlijk ook die voor junioren en senioren. De meeste kunstgrasvelden zijn niet tegen deze hevige regenval bestemd, putten overstromen en voetballen is vandaag zeker niet aan te bevelen. Eerder waterballetten of zwemvliezen mee zal een veelgehoorde kreet in menig voetbal groepswhatsapp zijn. Maar na regen komt zonneschijn. Zo is er momenteel in Krommenie sprake van `kippenkermis`. Het regent maar ook de zon is te zien. Echter bij Sporting Krommenie op het Provily Sportpark aan de Marslaan zal vanmiddag weinig voetbalgeweld losbarsten. Ook in het naastgelegen dorp Wormerveer bij Fortuna W werde de trainingen vanmiddag afgeblazen.
Vanavond pas neemt vooral landinwaarts de buiigheid af. Later vannacht zorgt een gebied met buiige regen wel vrijwel overal voor regen. De temperatuur daalt naar zo’n 11 graden. Morgen is het grotendeels bewolkt. Verspreid over het land vallen talrijke buien, lokaal ook met kans op onweer. Er waait een matige tot krachtige zuidwestenwind en de temperatuur blijft steken op ongeveer 14 graden. Pas in de loop van woensdag neemt de buiigheid iets af. Naar alle waarschijnlijkheid zullen er morgen en woensdag weer betere trainingscondities.
Foto; het natte sportcomplex van Sporting Krommenie

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl