Voetbaluitslagen zaterdag 3 oktober

Zaanstad- De voetbaluitslagen van de vandaag gespeelde wedstrijden in de KNVB zaterdag afdeling voor u op een rijtje. Diverse duels in de zaterdag 4e klasse vervielen in verband met corona verschijnelen binnen enkele (Zaanse) veldvoetbal verenigingen. De duels SDOB- KFC(zat) en de derby tussen ZVV Zaanlandia-sv Rood-Wit Zaanstad konden hierdoor geen doorgang vinden. De derby tussen vvv Westzaan (zat) en cvv Blauw Wit W ging wel door. De Westknollendammers wonnen met 0-3 en gaan daardoor een kop, mede door een hoger doelsaldo dan DZS dat ook de volle winspunten uit drie duels wist te halen.
Zaterdag 3 oktober 2020
OSV-hfc EDO 2-0
vvv Westzaan(zat) cvv Blauw-Wit W 0-3
FC Castricum- ZCFC 3-1
FC Aalsmeer- FC Zaandam 3-1
vv Jisp- sv De Wherevogels (zat) 3-2
zvv Zaanlandia- sv Rood Wit Zaanstad (vervallen)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl