Sombere zaterdagmiddag `voetbalmiddag` op Sportpark Hoornseveld in Zaandam

Zaandam- Deze zaterdag weinig voetbalgeweld in Zaandam. In de week van de algemene ledenvergadering die jl. maandag avond bij ZVV Zaanlandia werd belegd, met als onderwerp: de fusie voortgangs gesprekken van ZVV Zaanlandia met FC Zaandam was het zaterdag middag erg rustig op beide sportparken rondom De Gouw. De leden van ZVV Zaanlandia die op de vergadering waren afgekomen stemden in om de besturen en commissie verder met elkaar in gesprek te laten gaan. Een fusie tussen beide clubs lijkt een kwestie van tijd te zijn.
De gemaakte foto`s van de redactie van VoetbalInZaanstad.nl leverde een trieste aanblik op met slechts twee wedstrijden op het programma waarbij er ook nog eens weinig mensen langs de lijn aanwezig waren.
Ook het weer zat vandaag tegen, dat was sombertjes en grauw want het was grijs en het miezerde volop.
De derby die vanmiddag tussen ZVV Zaanlandia en sv Rood-Wit Zaanstad op het programma stond ging in verband met coronabesmetting niet door. Daardoor mochten de heren van ZVV Zaanlandia 2 op het hoofdveld aantreden tegen koploper sv Kwadijk. De Zaandammers gingen, onder toeziend oog van voormalig Zilvermeeuwen voorzitter Hans Olthof, met 0-4 onderuit.
`Het bruggetje over` richting Sportpark Hoornseveld bracht een nog somberdere aanblik. Daar werd helemaal niet gevoetbald en het prachtige hoofdveld en de grote (oude ZFC) tribune die binnenkort mogelijk al gesloopt zal worden lagen er troosteloos bij. Het 1e elftal van FC Zaandam speelde zaterdag middag 3 oktober een uitwedstrijd in Aalsmeer. Daar kon het niet stunten tegen koploper FC Aalsmeer. De Zaandammers gingen met 3-1 onderuit en staan nu drie gespeelde wedstrijden bijna onderaan. Alleen Jong Holland uit Alkmaar, de ploeg waar voormalig zvv Zaanlandia speler Carl Ern aan het roer staat startte nog slechter. Ze wisten nog geen enkel punt te behalen. FC Zaandam zal volgende week tegen HBOK moeten stunten. De ploeg uit Zunderdorp is titelkandidaat en staat op de 3e plek en zal als favoriet aan het duel in Zaandam van start gaan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl