Fortuna-Wormerveer durft middels nieuwe terrasoverkapping te investeren in economische zwaardere tijdenn complex

Wormerveer- Als er straks weer toeschouwers welkom zijn op het Fortuna complex zullen zij zich ongetwijfeld verbazen over de fraaie nieuwe aanwinst. Nog even en de terrasoverkapping is een feit.
Hoogstwaarschijnlijk nog een dag werk en de klus is geklaard. Een prachtige aanwinst voor de club en haar supporters. Bij Fortuna-W gebeurt er altijd wel wat. Grote toernooien zoals De Jonger Oranje talentendagen, dan weer komen er profclubs op bezoek (afgelopen zaterdag knokte Fortuna Wormerveer jo18-1 zich in blessuretijd naar een 2-1 winst tegen SC Cambuur.) Een prima draaiend zaterdag 1 elftal om nog maar te zwijgen over de prima lichting -onder 23 en het eerste elftal dat in de 1e klasse als hoogst spelende vereniging uitkomt. Op sportief gebied gaat het voortreffelijk en ook de accomodatie leent zich prima voor top amateurvoetbal.
Dinsdag ochtend vroeg is gestart met de werkzaamheden die uiteindelijk moeten leiden tot een fraaie terrasoverkapping voor het Fortuna Wormerveer clubgebouw aan Sportpark de Watering. Het complex dat aan de pal aan de Provincialeweg is gelegen op adres Esdoornlaan 75 in Wormerveer.
Het is natuurlijk even wennen als er twee busjes het terrein op komen waarop staat dat zij Quality Grass leveren. Klaarblijkelijk zagen beide mannen dat er enige twijfel ontstond aan Gladoren kant.
De busjes komen overigens van de Laanenderweg 51 in Alkmaar.
Hun uitleg was gelukkig snel en heel helder: ‘Geen paniek mannen. Belangrijk voor ons bedrijf is dat gras zeker. Kiezen voor Quality Grass betekent kunstgras kiezen van oer-Hollandse kwaliteit. Quality Grass levert hoogwaardig en betaalbaar kunstgras. Naast kunstgras zijn wij ook gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen, sierbestrating en houten (terras)overkappingen. Aan al uw wensen kunnen wij voldoen en leveren een complete tuin op maat voor zowel particulieren als bedrijven. Uiteraard houden wij rekening tijdens het traject met uw budget zodat u niet voor verrassingen komt te staan! ‘
Vlak na de busjes kwam er een vrachtauto die het noodzakelijke materiaal kwam leveren. ‘Grof geschut’ klonk het bewonderend vanuit het clubgebouw. Als er over drie weken misschien weer publiek op de amateurwedstrijden af mogen komen zullen deze hun ogen uitkijken, dat staat vast.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl