ZCFC blijft steken op een 1-1 gelijkspel tegen ADO`20 (zat)

Zaandam- Zaterdag derdeklasser ZCFC ontving zaterdagmiddag ADO’20 dat staat voor:Aanhouden Doet Overwinnen. Dat laatste lukte de zaterdag 1 ploeg van de Heemskerkers overigens niet. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel.
Beide teams begonnen onder hetzelfde gesternte aan de wedstrijd: het verlies van de vorige week moest worden weggepoetst. ADO`20 liet als eerste van zich spreken, keeper Joppe Volcklandt zag een lob op zijn doel vallen en een doelpunt worden afgekeurd. ZCFC nam gaandeweg het initiatief over. Een inzet werd van de lijn gehaald en Jeroen kopte over na een voorzet van Jesse. In minuut 36 kwam ZCFC aan zijn verdiende voorsprong. Hein Koster gaf een crosspass over 40 meter op Jesse Knibbe, die dribbelde richting het doel en werd binnen de zestien aangetikt. Hein nam wederom zijn verantwoording en knalde de bal achter de boomlange keeper. ADO`20 werd nog een keer gevaarlijk bij een vrije trap, die rakelings werd overgeschoten.
Na de thee kon ZCFC het niveau van de eerste helft niet vasthouden. ADO`20 nam de regie over en dat leidde tot meerdere doelrijpe kansen voor de kast van Joppe Volcklandt. Tot minuut 81 wist hij zijn doel schoon te houden. Jesse Haanstra tastte mis bij zijn directe tegenstander, deze plaatste de bal naar binnen op een inlopende collega, die simpel scoorde. Beide ploegen drongen nog aan voor de winst, maar het bleef uiteindelijk bij een gelijkspel, waarbij Z uiteindelijk het meest tevreden mocht zijn. In de tweede helft wisselde trainer Zeijlmans Jens Winkel voor Tom Cornelissen, Tom Luckfill voor Ruben Wooldrik en Gian Luca Klunnen voor Maurice Stor.
ZCFC speelde in de volgende opstelling : Joppe Volcklandt(k), Rutger de Vos, Justin Valk, Hein Koster, Jesse Haanstra, Jens Winkel, Cas Meijer, Jesse Knibbe, Tom Luckfill, Jeroen de Louw en Gian Luca Klunnen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl