OFC na bezoek aan OSS`20 nog steeds ongeslagen

Oss- Derdedivisionist OFC uit Oostzaan is nog ongeslagen. Vorige week wist het de trekker tegen Hollandia niet over te halen en bleef het steken op 1-1 en de eerste verliespunten van het seizoen. De eerste twee duels kwam de ploeg uit Oostzaan tot winst en dat lukte ook afgelopen zondag 27 september in Oss.
Het was lang geleden dat O.S.S.’20 in de competitie tegen een nederlaag was aangelopen. OFC was het die de Ossenaren vandaag pijn deed door met 1-3 te winnen. “Een goede ploeg die zich dit seizoen gaat mengen in de titelstrijd”, aldus O.S.S.’20-trainer Bertran Kreekels. En dat was een groot compliment voor de ploeg van Roy van der Meye.
Het begin van de Ossenaren was goed. Jos Peltzer schoot binnen tien minuten zijn ploeg op voorsprong. Het spel golfde daarna op en neer, maar gescoord werd er niet meer. Kreekels: “Het was redelijk in overwicht, maar we wisten dat we vol aan de bak moesten. OFC liet zien fysiek sterk te zijn en een ploeg te hebben met veel snelheid.”
In de tweede helft had O.S.S.’20 op eigen veld niets meer te zeggen. OFC drong aan en na 10 minuten was het 1-1 via Niels Springer. De 1-2 zo’n 10 minuten later was heel ongelukkig. Vanuit een corner miste iedereen de bal en constateerde de scheidsrechter een handsbal. Bilal Amrani faalde niet vanaf 11 meter: 1-2. O.S.S.’20 wilde in een slotoffensief de gelijkmaker afdwingen, maar daardoor ontstond ruimte in de defensie. Vanuit de omschakeling besliste invaller Joel Donald de wedstrijd: 1-3. “Tegen topploegen moet iedereen van ons top zijn. Vandaag haalden meerdere spelers niet hun niveau. Maar dat is ook de verdienste van OFC.” Mede me t dank aan bron: kliknieuws.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl