vv Knollendam begint goed, 0-2 zege bij sc Purmerland

Purmerland- De eerste drie winstpunten zijn binnen. De spelers van vv Knollendam speelden geen bekervoetbal en misschien wel daarom stond de ploeg er zondag 20 september als collectief. ”Slordig voetbal van beide kanten, wel veel strijd”, aldus trainer Andy Huitema. Sven maakte vlak voor rust 0-1. sc Purmerland werd daarna wat sterker, maar kreeg geen grote kansen. De bezoekers van vv Knollendam kregen die wel. Dankzij Dylan werd het 0-2. Dennis was kort voor tijd nog dichtbij de 0-3 (dankzij een slim balletje van Jaimy), maar de Purmerland-doelman redde. Zo vertrok de selectie van de geelgroenen met een lekker gevoel uit Waterland. Volgende week speelt het vlaggenschip een thuiswedstrijd tegen misschien wel titelkandidaat RCZ.
Het team van vv Knollendam 2 kwam in Hoofddorp na een 3-0 achterstand nog goed terug tot 4-4. Daarna kregen ze maar liefst drie penalty’s tegen. Hoofddorp 15 won daardoor met 7-5. vv Knollendam 3 verloor thuis met 2-6 van SVA 5 (Coen H. en Yoeri scoorden). Het vierde moest (ook thuis) Zeevogels 4 nipt voor laten gaan, 1-2. Niels Hoekzema voorkwam erger.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl