Hercules- Zaandam opent sterk bij Limmen

Limmen- Het eerste elftal van sc Hercules-Zaandam heeft haar eerste competitiewedstrijd met 0-2 van vv Limmen gewonnen. De doelpunten werden gemaakt door door Dennis Schavemaker en Bas Ent. Volgende week spelen de Zaandammers een thuiswedstrijd tegen Meervogels’31. Die ploeg startte ook met een overwinning. In eigen huis wonnen de Akersloters met 2-0 van Sporting Krommenie. Een voortvarend begin vandaag voor derdeklasser Hercules-Zaandam en hoofdtrainer Eric Heerings.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl