Assendelft zonder punten terug uit Hoofddorp

Hoofddorp- Zondag eersteklasser, tevens promovendus, vv Assendelft verloor met 2-1 van sv Hoofddorp. Spits Jimmie Glas maakte al snel de 0-1. Die goal viel al na 10 minuten in het voordeel voor het bezoekende vv Assendelft. De voorsprong die dit opleverde kon de ploeg niet vasthouden. De bezoekers uit Assendelft-Zuid hadden een beter resultaat verdiend. Niels van der Woude schoot nog tegen de paal, maar de gelijkmaker wilde niet vallen. Volgende week zondag speelt vv Assendelft de thuiswedstrijd tegen Fortuna-Wormerveer. Hiervoor overweegt de club een verbod voor (uit)bezoekers in te stellen. De reden is het stijgend aantal corona besmettingen in Noord Holland. Ook de ploeg van Rene van Elsland startte niet al te best door met 0-3 in eigen huis van SDZ te verliezen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl