Sporten in Dorpshuis De Kwaker in Westzaan

Westzaan- Onder leiding van professionele docentes kan er op verschillende dagen in de week gesport worden in Dorpshuis De Kwaker, J.J.Allanstraat 127 in Westzaan.
Zo is er op maandag van 19:30 tot 20.30 uur Zumba onder leiding van Suzan Tinaz.
Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto ‘Beto’ Perez. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics. De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. Zumba is een geregistreerde merknaam; instructeurs moeten een diploma halen en licentie aanschaffen om lessen met de naam zumba te mogen geven.
Docente Suzan Tinaz ( al jaren werkzaam bij Fluxus), is gediplomeerd Zumba instructrice.
Dinsdag 19.30 – 20.30 uur Combinetics
Combinetics is een spiergerichte vorm van conditietraining waardoor het figuur verbeterd wordt. Grondoefeningen voor de korte en lange spieren, die de billen en benen verstevigen, en de rugspieren versterken. Saai wordt het niet, want de oefeningen zijn op muziek.
Dinsdag 20.30-21.30 uur Bodyshape
BodyShape is de les die alles in zich heeft. In slechts een uur tijd train je op motiverende muziek je hele lichaam. Door de combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BodyShape is daarom de perfecte les voor personen die willen afvallen, aan hun conditie willen werken en kracht willen opbouwen.
De 1e les is een gratis proefles, meld je aan via 075-6310352 of cursus@dorpshuis-westzaan.nl
Kosten voor een heel jaar: bij 1x per week sporten € 225,-,
bij 2x per week € 375,- (i.p.v. 450,-) het is ook mogelijk om een 10-rittenkaart te kopen a € 67,50
Ma t/m vrijdag 08.45-12.00 uur Fitcircuit
Een complete training in slechts 30 minuten. Kort en krachtig, dat is circuittraining. Je werkt op makkelijke toestellen aan je conditie en fitheid. Het circuit is geschikt voor iedereen, ook als je fysieke klachten hebt. In die 30 minuten activeer je de verbranding, verbeter je jouw figuur, verlaag je de kans op botontkalking, versterk je het gestel en train je hart en longen. Direct fitter en energieker. Aanmelden bij Maya Stoffer info@fitcircuit.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl