El Amrani matchwinner voor OFC bij Dongen

Dongen- Na de seizoensopening en winst van vorige week van derdedivisionist OFC dat met 2-1 won van Westlandia won de ploeg uit Oostzaan ook de tweede competitiewedstrijd.
De ploeg van trainer Roy van der Mey kon het zichzelf zelfs permiteren een strafschop te missen die Joël Donald niet wist te benutten. Vorige week was het vlak voor tijd raak en wonnen de Oostzaners nipt met 1 doelpunt verschil zo ook zondag was het verschil minimaal. Met een 0-1 overwinning en een doelpunt van El Amrani werd ook Dongen aan de zegekar gebonden, al ging dat moeizamer dan de eerste wedstrijd.
Dongen hanteerde de lange bal in de tweede helft en probeerde de aansluitingstreffer te forceren. De Oostzaner defensie bleef overeind en hierdoor staat de ploeg met twee gewonnen wedstrijden fier bovenaan. Net als ieder jaar probeert OFC op promotie in te zetten. Ook dit jaar zal hier stiekem op worden gehoopt. Er zijn wat spelers vertrokken en bij gekomen en de gemiddelde leeftijd is dan ook omlaag gegaan met een gemiddelde van rond de 23/24 jaar. Op OFC na lukte het nog geen ploeg om in twee wedstrijden de volle buit te behalen waardoor het begin voortvarend mag worden genoemd. Volgende week zondag 20 september staat de Noordhollandse derby tegen Hollandia op het programma. Het duel tegen de ploeg uit Hoorn is zoals gebruikelijk om 14;30 uur. Hollandia won overigens het eerste thuisduel in het debuutseizoen. Afgelopen zondag won de ploeg uit Hoorn in eigen huis met 2-1 van Unitas uit Gorinchem.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl