Voetbalavonturier André Krul tekent eenjarig contract bij Jong AZ

Zaanstreek- Voetbalavonturier André Krul tekent een eenjarig contract bij AZ zo meldt RTVNH.
André Krul gaat op sportpark Kalverhoek in Zaanstad aan de slag bij AZ. De doelman treedt bij de Alkmaarders in de rol van keeper en ‘mentor’ bij Jong AZ. Hij tekent een contract voor een jaar.
Krul (33) staat bekend om de opvallende clubs waar hij onder de lat heeft gestaan. Zo speelde de doelverdediger uit Grootschermer voor onder meer het Colombiaanse Boyacá Chicó, Valetta FC (Malta), Bayamón FC uit Puerto Rico en het Japanse Iwaki FC. Vorig seizoen speelde hij voor het Duitse Alemmania Aachen, dat uitkomt in de Regionalliga West. In Nederland kwam Krul uit voor clubs als Telstar en Sparta.
Beloften elftallen
Het ligt niet in de lijn der verwachtingen dat Krul veel wedstrijden gaat spelen voor het beloften eltal van trainers Michel Vonk en Kenneth Goudmijn. Gezien zijn leeftijd zou hij alleen de wedstrijden tegen de andere beloften elftallen (Jong Ajax, Jong PSV en Jong FC Utrecht, red.) mee mogen spelen. Krul wordt naar verluidt, naast zijn functie bij Jong AZ, ook ingezet bij de coaching van jeugdkeepers van de Alkmaarders.
Foto: Marcel van den IJssel

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl