Pannaveld ” Het Voorzetje” bij ZCFC officieel geopend

Zaandam- Na een lange voorbereiding was het dan zover, de officiële opening van het ZCFC Panna-veldje. Op zaterdag, 5 september om 11.00 uur werd door het Zaans oranje het panna veldje officieel geopend en de naam bekend gemaakt. ZCFC was erg dankbaar voor alle leuke ingezonden naam-suggesties; vanuit letterlijk alle hoeken van Nederland (ook daar heeft de club ZCFC zeer betrokken leden) zijn er inzendingen binnengekomen. Rob Smits was de meest originele man en hij bedacht de naam: Het Voorzetje.
De opening werd verricht door het oudste ZCFC-lid (Koos Meijer), de ZCFC-er met de meeste lidmaatschapsjaren (Rinus Segveld) en het jongste lid van de club (Boaz Kraaij) onder de toeziende blik van de makers van het veld: de ZCFC veteranen.
ZCFC bedankt het Schipholfonds voor de financiële bijdrage. Bijzonder dankbaar zijn wij dat we dit voor onze jongste leden mogelijk hebben kunnen maken. Het Schipholfonds wil door middel van sport mensen met elkaar verbinden en het sportief laten bewegen stimuleren. En verbinden doet het: het jongste en oudste lid van de club kwamen bij elkaar. Voorwaarde voor een bijdrage was wel dat het project door vrijwilligers moest worden aangelegd. En ook de verbinding was er bij de voorbereidingen: Mario kooi, Martin en de veteranen van ZCFC hebben veel tijd en energie gestoken in de aanleg van het veldje. En op Sportpark Kalverhoek mag het eindresultaat er zijn voor zaterdagclub ZCFC.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl