Pencak Silat Setia Hati Zaandijk weer actief

Zaandijk – Setia Hati Zaandijk is een Pencak Silat vereniging (Indonesische krijgskunst) en is al meer dan vijftien jaar actief in de Zaanstreek. De club is inmiddels weer corona-proof opgestart.
Nadat in maart jongstleden de corona maatregelen het hele sport- en dus ook vechtsport gebeuren lam hebben gelegd vielen vele sporters in een gat. Zodra het door de overheid weer was toegestaan is Setia Hati Zaandijk begonnen met de jongere vechtsporters buiten les te geven. Naarmate de versoepelingen doorgingen, konden ook de oudere (lees volwassen) sporters buiten deelnemen. Inmiddels is ook binnensport voor vechtsporten toegestaan mits voldaan wordt aan allerlei regels.
Setia Hati Zaandijk is aangesloten bij NOC-NSF afdeling vechtsporten en hanteert dan ook die voorschriften aangaande het corona virus. Een kleine en gedreven groep sporters is ook op competitievlak en met demonstraties actief.
Iedereen die kennis wil maken met deze Indonesische vechtsport is welkom voor twee proeflessen op dinsdagavond of zaterdagochtend. Dit kan op recreatief of wedstrijdniveau en voor alle leeftijden vanaf zeven jaar. Kijk ook op https://www.shzaandijk.nl/ voor aanvullende info, op Facebook of bel 075 – 6400640.
Foto: Michiel Pappot Photos
Foto onderschrift: Demoteam actief tijdens laatste stijlfestival in maart voor de lockdown.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl