Volop oefenwedstrijden bij vv Knollendam in aanloop naar seizoen 2020/21

Zaanstad- Zoals de titel van het bericht al aangeeft: volop oefenwedstrijden in Oostknollendam. Afgelopen dinsdagavond bijvoorbeeld toen het eerste team van vierdeklasser vv Knollendam een thuisduel afwerkte tegen
WSV’30 2. Het werd 2-3 voor de groen-zwarten. ”Jammer dat ik maar elf spelers tot mijn beschikking had.
Was toch een leuke wedstrijd tegen een jonge, sterke tegenstander”, aldus trainer-coach Andy Huitema.
Komende zondag 6 september zijn er wederom twee wedstrijden op het veld dat volop wordt benut. Om 12 uur het eerste optreden van vv Knollendam 2, tegen het derde elftal. Daarna speelt het vierde tegen RCZ 5, dit om 14 uur.
Dinsdag 8 september om 20:00 is er alweer een wedstrijd. Dan is het vv Knollendam 1 tegen Saenden 2.
Maandagochtendploeg klaar voor start competitie.
Het complex ligt er prachtig bij. Het gras rondom de sportaccomodatie is weer gemaaid,
deuren en kozijnen zijn geschilderd, onkruid verwijderd en de (blinkende) kantine is corona-proof gemaakt.
Kortom, laat het voetbalseizoen 2020/21 maar beginnen; elke week worden er in ieder geval twee thuisduelsgespeeld.
Fortuna ‘grootgebruiker’ vv Knollendam-complex.
Zo ook afgelopen zaterdag 29 augustus. Er stonden veel duels gepland in Wormerveer. Alleen, de nacht ervoor viel er nogal wat regen. Teveel, kennelijk, één veld stond blank. Daarom namen de Gladoren snel contact op met de goede buurman. Zodoende kon de zaterdag 1 van Fortuna Wormerveer het bekerduel tegen De Foresters uit Heiloo toch spelen. Er werd ook nog eens een nipte maar o zo nuttige winst (1-0) behaald. De Foresters maakte de `switch` van de zondag naar de zaterdag afdeling. Het zondag eerste elftal is opgeheven en de club heeft nu alleen nog een zaterdag eerste elftal als vlaggeschip.
‘Oostknollendamse zonen’ maken furore in betaald voetbal.
Dat bleek ook weer in de maandagkrant. Nordin Bakker (zoon van Willem en Mieke) als FC Volendam-doelman, in de derby tegen sc Telstar. Joris Kramer (zoon Maurice) speelde een hele (oefen)wedstrijd in het eerste elftal van AZ. Zijn neef Lars (zoon Vincent) is prof bij Viborg FF in Denemarken. Allemaal spelers met een link naar het Oostknollendamse, en daar mogen ze best een beetje trots op zijn!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl