Bijeenkomst KZZ jaarvergadering in Sporthal Wormer

Wormer- Op maandag avond 31 augustus 2020 werd in sporthal Wormer de 24e jaarvergadering van de KZZ gehouden. Dit staat voor de Koepelvereniging Zaalvoetbal Zaanstreek, de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid die al jaren de recreatieve Zaanse zaalvoetbalcompetitie organiseert. In de voorgaande jaren was dit altijd in het Fortuna Wormerveer gebouw, het zogeheten J.W.F. Gobelpaviljoen maar daar was de ALGV (Algemene ledenvergadering) van Fortuna Worerveer al ingepland. Vandaar dat er werd uitgeweken naar Sporthal Wormer aan de Spatterstraat in Wormer, een van de vaste sporthallen waar ook wekelijks in competitie verband wordt gespeeld.
Voor de KZZ jaarvergadering ontvingen alle secretarissen, scheidsrechters, tijdwaarnemers en andere belangstellende vooraf een uitnodiging per email van de secretaris Sven Brandt. De vergadering werd geleid door de KZZ voorzitter Rayer Mooij in het horeca gedeelte, het Heinenhuis van Sporthal Wormer, de ruimte boven zaal 1. Alles was correct en coronaproof opgesteld. De uitnodigingen voor de verenigingen en agenda waren vooraf bekend en lagen ook ter inzage klaar voor de bezoekers. Waren er op of aanmerkingen, ideeën of vragen, dan konden deze ter sprake gebracht worden om deze ter tafel te brengen. Het bestuur van de KZZ was in feite aanwezige als vertegenwoordiging van zaalvoetbalverenigingen en haar leden.
In de jaarvergadering was het terugblikken op het voetbalseizoen 2019/2020. Zoals bekend heeft ook de KZZ het afgelopen seizoen de competitie abrupt moeten stilzetten, vanwege de uitbraak van het Coronavirus. Zoals het er nu voor staat, kan de zaalvoetbal competitie van 2020-2021 gewoon aanvangen, dit uiteraard onder andere omstandigheden, die passen bij de Corona maatregelen.
De KZZ behandelde dit jaar 12 strafadviezen van de Straf Advies Commissie (SAC). Dit was slechts 1 strafzaak minder dan het seizoen ervoor. Wel moest hierbij de kanttekening gemaakt worden dat de
competitie niet was uitgespeeld. Ook was er ruimte voor vragen door de leden. Zo werd het scheidsrechters probleem besproken, de nieuwe spelregelwijzigingen en was er ruimte voor overige vragen die te maken hadden met alles wat zich rondom de competitie, locaties, teams en scheidsrechters afspeelt. Traditiegetrouw werden de nieuwe spelerspsjes en wedstrijdboekjes aan de voorzitters uitgedeeld. Dit alles om goed voorbereid aan het nieuwe zaalvoetbalseizoen te beginnen. Deze start vanaf maandag 7 september 2020.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl