OFC wint van HSV Hoek

Hoek- OFC heeft een fraaie zege behaald tegen HSV Hoek in Zeeuws Vlaanderen. Na een zeer spannende wedstrijd werd HSV Hoek met 1-3 verslagen. Niels Springer maakte twee goals in de eerste helft. Na zeven minuten lobde hij een steekpass van Bilal el Amrani over de keeper heen. Na 24 minuten liep hij mooi vrij en ronde af na een mooie combinatie met Mukthar Suleiman. In het vervolg van de eerste helft was Hoek de bovenliggende partij. Doelman Petar Stoskovic redde fraai nadat hij een speler van Hoek alleen op zich zag afkomen. Verder waren er diverse afstandschoten die hoog over gingen. Dit kwam voornamelijk omdat de spelers van Hoek goed door de verdediging van OFC naar de zijkant werden gedwongen.
In de tweede helft ontstond er een flink offensief van Hoek. Het dichtst bij een doelpunt kwamen ze via een kopbal tegen de lat. Na 72 minuten legde de scheidsrechter de bal op de stip. Hoek scoorde de aansluitingstreffer. Vijf minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd bracht Hoek de boomlange spits Kyle Doesburg in het veld. Via een aantal inworpen als corners werd gevaar gesticht. De verdediging van OFC was zeer solide en gaf geen kansen meer weg.
Invaller Joël Donald bracht koelbloedig de beslissing in de blessuretijd.
OFC speelt nu in de week van 7 oktober ’s avonds thuis tegen Dos kampen.
HSV Hoek-OFC 1-3; scheidsrechter Boel 7. Springer 0-1; 24. Springer 0-2; 72. Schalkwijk 1-2; 90+4 Donald 1-3 OFC: Stoskovic, Veerman, van den Heuwel, ten Hoope, Wiltenburg, el Amrani (77. Biberoglu), Suleiman (65. El Hasnaoui), Chih (77.Donald), Prijor, Springer (90+2 Butter), Aslan,
Foto bijschrift: Doelpuntenmaker Niels Springer, zaterdag 2x trefzeker voor OFC

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl