Wind speelt Strandvogels 1 en tegenstander RCZ behoorlijk parten

Onderdijk- De kop is er af voor RCZ 1. Na diverse nuttige oefenwedstrijden waarin regelmatig prima werd gespeeld en ook goede resultaten werden geboekt, begon het echte werk vandaag voor de ploeg van Harry Volkers. Al wordt het bekertoernooi vaak gezien als een verlenging van de oefenperiode, het gaat wel echt om de punten. In deze eerste officiële wedstrijd sinds 8 maart dit jaar was Strandvogels uit Onderdijk de tegenstander van de Zaandammers. Het lukte de Racers zondagmiddag om eerste overwinning binnen te slepen daar waar het in de rust al met 0-1 leidde. Deze eindstand stond ook na de volle 90 minuten op het scorebord. Met tegenstanders Sporting Krommenie en VVA/Spartaan kan het in deze bekerpoule nog wel eens op de laatste speeldag aankomen. De Racers zijn in ieder geval prima uit de startblokken gekomen.
In dezelfde bekerpoule speelde in Krommenie Sporting K en VVA/Spartaan tegen elkaar. Het werd op het Provily Sportpark 2-2.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl