Regen spelbreker voor tal van teams spelend op zaterdag ochtend

Krommenie- De regen bleek zaterdagochtend spelbreker bij tal van oefen en bekerwedstrijden die er voornamelijk door de jeugdteams van Zaanse veldvoetbalverenigingen op het programma stonden. Bij Sporting Krommenie waren de velden niet bestand tegen de hevige regenval die er zaterdag ochtend naar beneden kwam.
In de middag klaarde het gelukkig op waardoor vele duels vanmiddag toch nog kunnen worden gespeeld.
Voetbalinzaanstad.nl houdt de ontwikkelingen hiervan volop in de gaten. Heeft u zelf ook mooie voetbalfoto`s van vandaag of van de afgelopen periode die het delen meer dan waard zijn? Wij van Voetbal In Zaanstad houden ons aanbevolen. Mail ons uw voetbalfoto: info@voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl