Natte maar geslaagde open dag voor de jeugd bij Saenden

Wormerveer- De open dag van rkvv Saenden voor de jeugd zit erop en ondanks het waterballet was de opkomst groot. De kinderen waren doorweekt maar hebben evengoed plezier gemaakt. En na het voetbal heel veel droge shirts en vesten uitgedeeld zodat ze toch een beetje warm het terrein konden verlaten.
Het jeugdbestuur van de Wormerveerders vond het een hele gezellige ochtend en kon de voetbalochtend op natuurgras als zeer geslaagd beschouwen. De club die bespeler is van het Guisveld achter station Wormerveer wil iedereen bedanken voor het bezoeken van de open dag evenals alle trainers en vrijwilligers. Waar zouden ze zijn zonder vrijwilligers die ook dit keer weer de handen uit de mouwen staken.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl