Saenden leden kunnen het net weer laten bollen

Wormerveer- Het was een precisie werkje op maandagochtend 24 augustus 2020 maar de klus is weer geklaard. De nieuwe doelen met mooie blauw witte netten aan weers kanten in de kleuren van de vereniging die staan ‘ waterpas’.
De nieuwe doelen zijn geplaatst op het A veld van rkvv Saenden de club die al jaren gevestigd is aan het Guisveld in Wormerveer. De maandag ‘mopperploeg’ hoopt dat de doelen nog lang mogen blijven staan. En dat het nu aan de Saenden leden is om het net te laten bollen. Aankomende week staat het Zaanse bekervoetbal op het programma en dus kunnen voetballiefhebbers aftellen om zich weer bezig te houden met hun geliefde sport.
Foto onderschrift: het liggende doel dat inmiddels rechtop staat
Foto: Theo van Vlaanderen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl