Heren `moppers` bespreken de ontwikkelingen van vv Knollendam

Oostknollendam- Bij Voetbalvereniging vv Knollendam is er vaak nieuws. De dorpsclub heeft ook dit jaar weer een prima trainer en is druk doende met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Organisatorisch blijven er altijd zaken spelen zo zoekt de club een nieuwe wedstrijdsecretaris want Lars Zijp stopt. Zijp heeft onlangs te kennen gegeven te willen stoppen als secretaris. ”En dat vinden we heel jammer”, aldus voorzitter George Zwart. ”Maar het is niet anders. We moeten op zoek naar een ander”. Kandidaten voor deze belangrijke (bestuurs)functie wordt gevraagd zich te melden. Lichtpuntje: er zijn twee leden die Lars zijn bestuursdiensten willen overnemen.
Over de trainer:
Andy Huitema begint goed als trainer bij vv Knollendam. vv Jisp werd in de eerste wedstrijd verslagen (4-2) en ook woensdag bleef KFC-zaterdag 1 met 1-0 (mooie kopgoal na een corner van Sven Keppel) puntloos achter. Zaterdag 22 augustus oefende het vlaggenschip tegen zaterdag vierdeklasser cvv Blauw Wit. Dit omdat het toernooi van de Blauw-Witten niet doorging vanwege het corona-virus. Hierdoor werd er afgesproken om een losse wedstrijd te spelen.
Deze oefenwedstrijd pakte overigens niet zo heel goed uit voor vv Knollendam want Oostknollendam verloor met ruime cijfers van Westknollendam. Het werd maar liefst 8-0 en daarmee liet Blauw Wit vv Knollendam volledig kansloos.
Dinsdagavond 25 augustus is er weer een aftrap, dit keer om 20:00 uur. Dan komt vv Kwiek, de nieuwe club van Geert Rol, op bezoek. Het verdere programma van het eerste luidt: vv Knollendam-RKDES (zondag 30 augustus om 14 uur, Olympia Haarlem-vv Knollendam (zondag 6 september om 14:00 uur) en als laatste bekertreffen Berkhout-vv Knollendam (zondag 13 september om 14 uur). De start van het seizoen 2020/2021 is op zondag 20 september 2020.
Verder spelen er nog meer teams ook al is de competitie voor hen nog niet begonnen: Knollendam 3 oefent en wint ook. Al twee keer zelfs. Afgelopen Zondag werd met 5-2 gewonnen van KFC-zaterdag en afgelopen donderdagavond was het te sterk voor het vierde team (3-4). Komende woensdag 26 augustus oefent het 3e team thuis tegen een combinatie van Saenden. Deze aftrap is om 19.30 uur.
Verder staan er puike peukenstandaards langs het veld, dit alles dankzij George Zwart. Het betreft een handige man, de voorzitter van de Oostknollendammers. Hij maakte twee fraaie rvs-peukenbakken voor op het terras. Rokers, de peuken moeten voortaan dáárin en zo niet dan is de voorzitter niet voornemens nog meer peukenbakken te maken!
Negen Moppers vermaken zich in The Old Rooster.
Tijdens het jaarlijkse etentje, in Westknollendam daar vlak bij de vijand, want hadden de heren doorgefiets hadden ze zo op het complex van Blauw Wit W uitgekomen. Geen wanklank, goed bier, lekker eten, gezellig terras, zalig weer
zoals op de bijgaande fotote zien is.
Het is niemand in Zaanstad ontgaan: Klaas Bankersen was jarig. Hij werd 95. Klaas haalde zelfs het Zaans Stadsblad (RODI MEDIA), De Orkaan en Facebook. ”Binnen twee uur had hij al ruim 1000 kijkers”, aldus vv Knollendam clubvrouw Marieke.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl