SVA wint oefenduel tegen Leiden met gemak

Assendelft- Afgelopen donderdag en zondag 23 augstus speelde SVA 2 het Freek Hypotheek Toernooi bij WSV’30. Dit terwijl de rest van de selectie zich op zondag 23 augustus bij SVA 1 meldde waarmee een oefenwedstrijd tegen Leiden werd gespeeld. De tegenstander was een derdeklasser: Sporting Leiden en daar werd ruim van gewonnen. Het werd 8-0 voor de ploeg van Joeri Houniet. Vorige week was SVA al finalist van het KFC toernooi en was het al aardig warmgedraaid.
Volgende week trappen de zondag derdeklassers uit Assendelvers af voor de eerste bekerwedstrijd. Die wordt op zondag 30 augustus om 14:00 uur in Assendelft tegen hfc Heemstede gespeeld. Zeemacht en vvv Westzaan zullen samen met SVA strijden om de eerste plek. SVA staat bekend als cupfighter dus is het aan zichzelf verplicht om als winnaar uit de bus te komen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl