OSV niet succesvol op Zilveren Pont toernooi bij De Volewijckers

Amsterdam-Noord- Het Zilveren Pont Toernooi dat door asc De Volewijckers werd georganiseerd was een mooie testcase voor het eerste elftal van zaterdag tweedeklasser OSV. In de eerste wedstrijd stond het tegenover zondag eersteklasser DSOV. Na twee keer op voorsprong te zijn gekomen lukte het de ploeg uit Amsterdam/Oostzanerwerf niet te winnen want de ploeg uit Vijfhuizen nam de penaltyreeks gewoonweg beter. Hierdoor greep OSV naast de wedstrijd tegen Ajax. Wel stond het duel om de bronzen plak op het schema. Dit gebeurde tegen asc de Volewijckers, deze wedstrijd ging met 3-1 verloren in een voor OSV zeer matig duel. Er kwamen veel nieuwe spelers in de al lange tijd na de eerste wedstrijd moesten wachten op het laatste duel. Opvallend was het debuut van assistent trainer/coach Albert Windhouwer bij de Amsterdammers. De voormalig trainer uit Koog aan de Zaan was eerder actief bij de meiden van KFC. Windhouwer zelf speelde jaren voor de club uit Amsterdam/Oostzanerwerf maar moet voorlopig noodgedwongen stoppen met voetballen vanwege knieklachten.
De ploeg speelt volgende week zaterdag 29 augustus het eerste bekerduel tegen Legmeervogels in Uithoorn. In groep 1-21 ontvangt de ploeg van Maurice Renger op zaterdag 5 september Vitesse`22 uit Castricum. De week erna op zaterdag 12 september komt vv Maarssen naar Oostzanerwerf. In de competitie van de 2e klasse A is de ploeg onder andere ingedeeld bij het Zaanse FC Zaandam.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl