vv Knollendams oudste vrijwilliger 95 jaar

Oostknollendam – De jaren lijken nauwelijks vat op hem te krijgen. Vorige week tikte hij de 95 lentes aan, Klaas Bankersen. En nog steeds klust hij wekelijks mee met de maandagochtendploeg van de voetbalclub. Zijn collega-werkers werden maandag getrakteerd op gevulde koeken.
De in het dorp geboren Bankersen woont al bijna zijn hele leven tegenover het complex van vv Knollendam. Op zijn scheepswerf maakte hij boten en repareerde motoren. Hij is al jaren erelid bij de club, vanwege zijn verdiensten bij de groen-gelen. Voor de exclusieve verjaardags-foto nam Klaas soepel plaats op het onlangs in gebruik genomen nieuwe klimtoestel.
Tekst en foto: Bart van der Laan

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl