Saenden opendag voor de jeugd op Zaterdag 29 augustus

Wormerveer- Het Saenden jeugdbestuur zit niet stil en stuurde het volgende persbericht de wereld in: Wij zijn Saenden! Saenden is cool, Saenden is hip, Saenden is trendy. Speciaal voor de jeugd (in de leeftijd vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar) om kennis te maken en te kijken of wij echt cool, hip en trendy zijn, houden wij voor de jeugd op Zaterdag 29 Augustus een Open Dag. We starten om 10.00 uur en stoppen om ongeveer 12.00 uur. Iedereen graag 9.45 aanwezig!
Tevens zijn er Open Trainingen (6 tot en met 12 jaar) op de woensdagen: 26 augustus, 2 september, 9 september en 16 september van 17.00 tot en met 18.00 uur. Voor zowel de Open Dag als de Open Trainingen geldt dat je jezelf niet hoeft aan te melden!
Kom langs en proef de sfeer! Bij ons staat plezier voorop. Geen E- en F-tops en de rest flops, bij ons geen onderscheid. Saenden zit achter het NS-station Wormerveer, midden in de Zaanstreek. In de natuur van het Guisveld en voorzien van échte voetbalgrasvelden!
Waarom de Saendenjeugd?
Elk jaar driedaags voetbalkamp ergens in Nederland voor gehele jeugd
Elk jaar Indoor Beachsoccertoernooi
Elk jaar grote Sinterklaasviering
Elke schoolvakantie een (gratis) Voetbaldag of Zaalvoetbal in Sporthal Wormer
Elk jaar Mini-Husseltoernooi (ouder-kind toernooi)
(gratis) Mini/kleutervoetbal op de zaterdagochtend van 10 tot 11 uur
Hele jaar door speciale (gratis) techniektrainingen (o.l.v. professionele voetbalschool)
Daarnaast nog veel meer activiteiten naast het voetbal.
Heb je vragen? Mail dan naar: jeugdvoorzitter@saenden.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl