Dit weekend aangepaste maatregelen op WSV `30 Freektoernooi

Wormer- Van donderdag 20 tot en met zondag 23 augustus organiseert WSV`30 het FreekToernooi. Vanavond worden er wellicht door de minister president, in een nieuwe persconferentie extra maatregelen opgelegd. Minister De Jonge meldt al dat er extra maatregelen nodig zijn om de groei van het aantal covid-besmettingen een halt toe te roepen. Het kabinet beslist vandaag wat er gaat gebeuren. Mogelijk nemen burgemeesters extra lokale maatregelen.
Ook voetbalclub WSV`30 heeft al maatregelen genomen om samen met de club en alle vrijwilligers het toernooi in goede banen te leiden want het Freek Hypotheek toernooi start donderdag avond 22 augustus al en duurt tot en met zondag 25 augustus 2020. Het toernooi wordt dit jaar voor het eerst ook met tweede teams gespeeld. Een lange traditie wordt hiermee voortgezet en WSV’30 is verheugd dat ze wederom een aantrekkelijk toernooi hebben kunnen neerzetten voor een aantal eerste en tweede teams. Dit jaar doen ook de dames van WSV’30 weer mee. De WSV`30 dames timmeren de laatste jaren flink aan de weg en zijn inmiddels vaste waarde in de 2e klasse. De deelnemende teams zijn dit jaar: zvv Zaandijk 1 en 2, FC Zaandam 1, Fortuna Wormerveer 2, rkvv Saenden 2, KFC 2, WSV’30 1 en 2. Voetbalclub WSV’30 is er van overtuigd dat zij dit jaar weer aansprekende teams hebben geregeld en dat het een spannend toernooi zal gaan worden.
Het wedstrijdprogramma is zoals gebruikelijk op donderdag- en vrijdagavond om 19.00 uur en de finales vinden plaats op zondag. Aanvang 11.30 en 14.00 uur. WSV’30 nodigt iedereen met een sportief hart om deze sportieve happening bij te wonen. Dit wel met de nodige huidige corona-regels waarin het houden van voldoende afstand (minimaal 1,5 meter) het belangrijkste speerpunt is. Sportiviteit in het toernooi staat voorop, maar ook de derde helft zal in gepaste vorm mogelijk moeten zijn. Bij het betreden van het complex zullen de spelregels worden gecommuniceerd welke in acht genomen dienen te worden.
Op het bord dat bij de ingang staat zullen de coronamaatregelen vermeld staan. Ook is de looproute in de kantine aangegeven met gele stippen op de vloer met de tekst; Houd afstand, 1,5 meter. Het is mogelijk de handen bij binnenkomst te desinfecteren en bezoekers wordt gevraagd de aangegeven looprichtingen te volgen. Er kan op stoelen gezeten worden en er wordt gevraagd om niet in de kantine te blijven staan. Wanneer alle stoelen bezet zijn kan er op het terras gekeken worden of daar nog wel plek is. In de kantine is het handig om steeds dezelfde persoon consumpties te laten bestellen. Het pils in de kantine van WSV`30 is zoals vertrouwd weer zeer koel en wordt vers getapt. Verzocht wordt wel om dit zoveel mogelijk contactloos af te rekenen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl