Bij rkvv Saenden groeit en bloeit er van alles op het A veld

Wormerveer- Op het Guisveld in Wormerveer, het gebied waar het Voetbalcomplex van RKVV Saenden is gevestigd is volop leven. Een groep vaste vrijwilligers waaronder Theo Van Vlaanderen is op vaste dagen in het jaar bezig het complex op orde te houden. Hieronder vallen veel `groen werkzaamheden`. Het A veld stond vol met woningen van kleine kaboutertjes aldus Theo van Vlaanderen. “Dit is mij in 12 jaar als vrijwilliger bij Saenden nog niet voorgekomen“ klonk het opgewekt. Kenners zeggen dat dit komt door een combinatie van koemest en ochtend dauw, ik geloof niet in sprookjes meld de gepensioneerde inwoner van Wormerveer. Ook kwamen er gevatte reacties binnen op de sociale mediakanalen als “Saenden kan wel een kaboutercompetitie beginnen“. Weer een ander grapt: die paddestoelen zijn giftig; het zijn roomse paddestoelen. Van Vlaanderen zelf heeft naar eigen zeggen nog geen pastoor op het complex gezien. De eerste twee bekerduels zijn uitwedstrijden voor de zondag derdeklasser. Op zondag 6 september speelt Saenden de laatste bekerwedstrijd van de poule thuis tegen sc Purmerland. De vraag is of de paddestoelen er na deze wedstrijd dan nog steeds staan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl