Quick Boys en OFC in evenwicht

Katwijk- In de vijfde oefenwedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen heeft OFC uit Oostzaan een ve rfdienstelijk gelijkspel behaald tegen tweededivisionst Quick Boys. De formatie van trainer Edwin Grünholz knokte zich na rust terug van een 0-2 achterstand.
Binnen het kwartier nam zondag derdedivisionist OFC de leiding. Nino van den Heuvel kopte de bal achter Paul van der Helm: 0-1. Collega-doelman Petar Stoskovic hoefde in het eerste bedrijf weinig in actie te komen. Schoten van Tommy Bekooij en Chima Bosman gingen hoog over en inzetten van Jan-Willem Kamp en Nigel Ogidi Nwankwo misten kracht.
Na de doelwisseling bracht de technische staf van de blauw-witten een aantal verse krachten binnen de lijnen. Onder andere Van Haaren maakte zijn officieuze debuut op Nieuw Zuid. Hij zag hoe Joël Donald kort na rust de voorsprong van de bezoekers wist te verdubbelen: 0-2.
De aansluitingstreffer van de thuisploeg liet niet snel op zich wachten. Van Haaren luisterde zijn debuut op met een fraaie treffer. De middenvelder schoot de bal hard en hoog achter Stoskovic: 1-2.
Quick Boys werd steeds sterker en ging op jacht naar de gelijkmaker. Van der Sande en Tim Bloemendaal waren dicht bij een doelpunt, maar hadden het geluk niet aan hun zijde. Uiteindelijk kwamen de blauw-witten tien minuten voor tijd alsnog langszij. Van der Sande werkte de rebound binnen, nadat Joey Ravensbergen in eerste instantie de paal had geraakt.
OFC, dat inmiddels met een man minder op het veld stond, bleef in de resterende minuten overeind ondanks het overwicht van de gastheren. Bron: quickboys.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl