Live stream oefenduel Quick Boys- OFC

Oostzaan- Zaterdagmiddag oefent derdedivisionist OFC in Katwijk tegen zaterdag tweededivisionist kvv Quick Boys.
Helaas mag hierbij geen publiek bij aanwezig zijn en zullen er weinig tot geen Oostzaners naar de kuststreek in Zuid Holland afreizen. Na dit duel zal coach Roy van der Meije zo ongeveer weten waar zijn ploeg zo vlak voor de start van de bekercompetitie staat.
Er is overigens echter wel een manier om deze wedstrijd te volgen. Quickboys TV gaat namelijk vanaf 15:00 een livestream uitzenden. Deze kunt u volgen door op onderstaande link te klikken. Dit zie je steeds vaker bij betaald voetbalorganisaties en oefenduels. Zo zendt voetbalclub AZ de oefenwedstrijd in Almmaar tegen AS Monaco ook rechtstreeks via het youtube kanaal uit.
https://livestream.usportfor.com/matches/bb98b2c3-c217-4ebc-9eaa-51c8e7a80b84

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl