Edgar Davids sluit aan als assistent-trainer bij Telstar

Velsen- Zuid Oud-international Edgar Davids (74 interlands) zal per direct aansluiten bij de Witte Leeuwen als assistent-trainer. De oud-speler van oa Ajax, Barcelona en Juventus maakte vanmiddag zijn debuut op de bank tijdens FC Emmen–Telstar.
“Edgar is al bij ons te gast geweest en zodoende hebben wij vaak over voetbal kunnen praten. Nu door de huidige omstandigheden de speeldagen veel wisselen en onze vaste assistenten Anthony Correia en Gertjan Tamerus er niet altijd kunnen zijn in verband met hun verplichtingen bij VV Katwijk en Koninklijke HFC was het noodzaak een oplossing te vinden. Edgar zal twee á drie dagen per week aanwezig zijn op de club en per speelronde bekijken we of hij plaatsneemt op de bank. Wij zijn daar uiteraard zeer verheugd mee’ legt trainer Andries Jonker uit. bron: sctelstar.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl