Spelers van (Jong) Telstar besmet met corona

Velsen- Zuid Volgens NH Sport zijn drie spelers van Telstar besmet met coronavirus. Na eerder geconstateerde besmettingen bij Jong AZ heeft het coronavirus nu Telstar getroffen. Drie spelers van Jong Telstar zijn besmet. De ploeg speelde woensdag nog in het stadion tegen SC Hercules- Zaandam 1.
Daarnaast zijn vijf spelers uit voorzorg in quarantaine gegaan. Een van de besmette spelers vertoonde symptomen van het coronavirus. De twee andere spelers die besmet zijn hebben geen klachten.
Woordvoerder Dennis Bliek laat weten dat vijf spelers die in nauw contact zijn geweest met de besmette spelers in quarantaine zijn gegaan. Het gaat om twee spelers uit het eerste en drie van Jong Telstar.
Telstar houdt de spelers nauwgezet in de gaten en kan nog geen uitspraken doen hoe lang ze in quarantaine blijven.
De oefenwedstrijd tegen FC Emmen van zaterdag gaat vooralsnog gewoon door.
Wil je niets missen van het Zaanse voetbal en de drie Keukenkampioen divisieteams FC Volendam, Telstar en Jong AZ? Hou de website voetbalinzaanstad.nl dan nauwlettend in de gaten.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl