RCZ en vvv Westzaan in finale voorbereidingstoernooi Racers

Zaandam- Donderdagavond 13 augustus won RCZ op de eerste avond van het RCZ voorbereidingstoernooi met 3-1 van sv Beverwijk. Hierdoor spelen De Racers zaterdag om 14.00u de finale tegen vvv Westzaan, dat na een gelijkspel van sc Hercules-Zaandam won, dit door middel van strafschoppen. Sv Beverwijk en sc Hercules Zaandam spelen zaterdag tegen elkaar om de 3e en 4e plaats. Bij aanvang van het toernooi werd door spelers en publiek op respectvolle wijze stil gestaan bij het overlijden van Storm Stolp, jeugdspeler van vvv Westzaan.
Foto: Peter Seymour

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl