Eerste training gelijk alternatieve training voor vv Assendelft meiden -onder 17

Assendelft- Zo vaak komt het nou ook weer niet voor dat er een extreme hittegolf in Nederland is. Voor de meiden van vv Assendelft werd er een alternatieve training verzorgd.
Zo werd er een half uurtje getraind en mochten ze daarna aan het evenwichtsorgaan werken en een half uurtje suppen. De Sups waren geregeld door Sven Talsma van Talsma-Sports en tevens speler van het eerste elftal van vv Assendelft. Dit was weer de eerste training voor de meiden van de MO17 die ook dit seizoen weer om de beker gaan spelen. Het programma voor de competitie wordt door de KNVB op vrijdag 21 augustus vrij gegeven.
De bekerduels voor de vv Assendelft MO-17 meiden zijn wel al bekend. De Assendelftsen nemen het in groep 2-17 op tegen FC VVC uit Nieuw Vennep, Ateltico Club Amsterdam en de meiden van KFC. Het eerste duel staat gepland voor zaterdag 29 augustus. Dan reizen de meiden af naar Sportpark de Eendragt in Amsterdam om Atletico Club Amsterdam partij te geven.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl