Fortuna Wormerveer Jeugd O-23 doet niet onder voor SVA 1

Assendelft- Dinsdag 11 augustus trapten de jeugdvoetballers van Fortuna Wormerveer O-23 af voor een wel heel interessant duel. De jeugdigen speelden tegen het eerste elftal van SVA dat uitkomt in de derde klasse zondag.
Er werd een verdienstelijk 2-2 gelijkspel behaald en dat mag als prima resultaat beschouwd worden. De jongelingen hebben de toekomst bij Fortuna Wormerveer en trainen op hoog niveau mee met de selectie van het vlaggeschip van Fortuna Wormerveer dat in de 1e klasse zondag acteert. De ploeg is fit en wordt prima begeleid op het Watering Sportcomplex in Wormerveer. Dit jaar speelt het mee in de sterke 2e divisie a waarin het sterke leeftijdsgenoten treft van clubs als sv Huizen, hfc EDO, Elinkwijk, vv Sparta Nijkerk, Purmersteijn, asc Waterwijk en ADO`20. Deze zaterdag competitie start op 5 september.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl